Albert Heijn Joure gaat verhuizen en wordt groter

01-05-2022 JOURE – Albert Heijn aan de Midstraat in Joure sluit vrijdag 13 mei om 18:00 uur de deuren. De supermarkt van de ondernemersfamilie Hoogeveen verhuist vervolgens naar een groter pand aan Sinnebuorren 28, op een paar minuten lopen van de huidige vestiging. De opening van de nieuwe winkel vindt plaats op woensdag 18 mei om 11:00 uur. “Onze Albert Heijn wordt zo’n 1.500 vierkante meter groot en krijgt, als eerste in de regio, het nieuwste winkelconcept”, aldus supermarktmanager Eric Huijbrechts.

Albert Heijn Joure is een echt familiebedrijf en sinds 2000 in handen van franchiser Jacob Hoogeveen. Dochter Margot en schoonzoon Eric Huijbrechts werken in de winkel. De derde generatie, de kinderen van Margot en Eric, mogen het lint doorknippen en openen op woensdag 18 mei om 11:00 uur zo de nieuwe Albert Heijn officieel. Het wordt een gezellig feest waarbij ook een levensgrote hamster, de mascotte van Albert Heijn, aanwezig is. De familie en hun medewerkers nodigen iedereen van harte uit om de opening mee te vieren. De eerste 2.000 klanten krijgen iets lekkers en er zijn speciale openingsaanbiedingen.

Gemoedelijke sfeer verhuist mee
“We krijgen een ruim opgezette, moderne supermarkt met een uitgebreid versaanbod”, zegt Eric Huijbrechts. “Klanten vinden straks bij ons nog meer van alles, van bloemkool en avocado tot de lekkerste biologische en vega(n) producten, verspakketten en maaltijden. Ook hebben we dan een veel groter assortiment vleeswaren, kaas, tapas, brood en gebak.” Er komen negen zelfscankassa’s en elektronische schapkaartjes met actuele prijsinformatie. De winkel gaat extra services bieden met onder andere een oplaadpunt voor de OV-chipkaart, een geldautomaat en een ophaalpunt van bol.com. Ook zal er een mooie bloemen- en plantenafdeling zijn en krijgt de Gall & Gall een groot pand naast de Albert Heijn. “En, alle medewerkers verhuizen uiteraard mee. De gemoedelijke sfeer, waar onze winkel zo bekend om staat, gaat dus gewoon mee