Akkerman Legal: Praktijkdossier ZZP


21-02-2018 JOURE – Bij het ondernemerschap horen risico’s. Maar weet u eigenlijk wel hoe u uw bedrijf tegen bepaalde juridische risico’s kunt beschermen? De lezing ‘Praktijkdossier: ZZP’ helpt daarbij.

Voorkomen is beter dan genezen
Als ZZP’er is een beetje juridische kennis toch wel erg handig. Want hoe zit het eigenlijk met aansprakelijkheid en mogen opdrachtgevers uw bedrijf zomaar inhuren? En wat nu als uw klant niet betaalt of u krijgt een conflict met een leverancier? Een tal van juridische onderwerpen waar je over na moet denken als je een eigen bedrijf hebt. En zeg nu zelf, voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Het kan u een hoop geld besparen.

Met Praktijkdossier:ZZP maken we u snel wegwijs in de volgende onderwerpen:
– Aansprakelijkheid
– Overeenkomsten
– Privacy
– Algemene voorwaarden
– Arbeidsongeschiktheid

Deze onderwerpen zullen we aan de hand van de praktijk toelichten, waarbij we onder andere gaan kijken naar hoe rechters in bepaalde situaties hebben geoordeeld. Het doel van de avond is een gezellige en informatieve avond te hebben met elkaar. Want naast dat je van de lezing iets kunt leren, kun je ook van elkaar een hoop leren. Dus meld u snel aan en leer hoe u uw bedrijf kunt beschermen tegen risico’s.

Aanmelden kan via deze link