Afvalkalender 2019 binnenkort in de bus

22-12-2018 JOURE – In de week van 24 tot en met 28 december 2018 ontvangen alle inwoners weer de nieuwe afvalkalender 2019 in de brievenbus. Hierop vindt u alle data in 2019 waarop de grijze container (restafafval) en de GFT-container worden geleegd, bij u in de straat. Handig om te bewaren dus. Als er in uw straat oud papier wordt opgehaald door de gemeente, dan staan deze data ook op de kalender vermeld. De inhaaldag voor de route van dinsdag 1 januari is 5 januari 2019 (restafvalcontainer)

Betere afvalscheiding
Naast de inzameldata vindt u op de kalender ook informatie over de verschillende afvalsoorten en afvalscheiding, zoals KCA (klein chemisch afval), textiel en onze ‘takkenroute’. Immers, samen halen we alles eruit! Veel grondstoffen kunt u gratis afleveren op onze milieuterreinen.

Geen kalender?
Heeft u op 2 januari nog geen kalender ontvangen, laat het ons dan weten op telefoonnummer 14 05 14 of via het contactformulier op onze website. We zorgen er dan voor dat u alsnog een kalender ontvangt. U kunt vanaf donderdag 3 januari ook een exemplaar ophalen bij de receptiebalie van het gemeentehuis of bij het servicepunt in Balk of Lemmer.