Aanvullende info rondom sluiting bibliotheken Mar & Fean


10-01-2017 JOURE – Gezien de (financiële) ontwikkelingen de afgelopen jaren is het niet mogelijk alle bibliotheken in De Fryske Marren in stand houden.

Per 1 juli 2017 volgt dan ook de sluiting van Sint Nicolaasga. De schoolbibliotheken in de drie basisscholen blijven bestaan en ook de service Bibliotheek aan Huis is beschikbaar voor leden die niet in staat zijn om zelfstandig naar de bibliotheek in Joure te gaan. Wilt u meer weten over deze service, neem dan even contact op met een van onze medewerkers: Bibliotheek Sint Nicolaasga 0513-431319/ Bibliotheek Joure 0513-412086.

In de komende periode proberen wij de leden van Sint Nicolaasga zo goed mogelijk en continue te informeren over deze sluiting en wat dit voor hen betekent. Begin februari ontvangen alle leden per brief meer informatie over deze aanstaande sluiting. Positief aan het bericht in de Leeuwarder Courant is dat Gemeente De Fryske Marren duidelijk maakt het belangrijk te vinden de vestigingen in Balk, Lemmer en Joure te willen behouden.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over dit bericht neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens: Willemijn Schaapman, w.schaapman@bibliothekenmarenfean.nl