Aanmelden glasvezel bedrijventerreinen kan tot 4 juli

18-06-2020 JOURE – Hoewel er veel animo is voor een glasvezelaansluiting op de bedrijventerreinen, merkt het bedrijf welke verantwoordelijk is voor de inschrijvingen, dat veel ondernemers door de situatie rondom corona andere zaken aan hun hoofd hebben gehad. Daarom hebben wij nog niet van alle ondernemers een aanmeldingsformulier of afmelding retour mogen ontvangen.

Nog iets meer dan 2 weken en dan eindigt de campagne voor de glasvezel.
Wanneer 30% van de bedrijven/woningen in onderstaand overzicht zich voor 4 juli heeft aangemeld,  zullen diegenen die zich hebben ingeschreven aangesloten worden op het nieuwe en toekomstbestendige glasvezelnetwerk.

Gezien de enthousiaste reacties gaan ze na de zomervakantie voorbereidingen treffen om de aanleg te starten. Geef daarom je aanmelding z.s.m. aan ons door! Dan voorkomt je extra kosten (€ 822,- excl. btw) voor een na-aansluiting tijdens de aanleg.

Waarom kiezen voor glasvezel?
Voor hetzelfde geld het snelste internet. Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting, maar dan mét de voordelen van glasvezel. Wanneer je al over een glasvezelaansluiting beschikt bespaar je meer dan de helft op de maandelijkse kosten. Een slimme keuze dus!

Even snel up- als downloaden. Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!

Een snellere en betrouwbare verbinding tegen een aantrekkelijk tarief
Om te kunnen profiteren van de voordelen van glasvezel, sluit je een abonnement bij af van minimaal 12 maanden. Naast dit abonnement betaal je een bijdrage voor het gebruik van het glasvezelnetwerk en de glasvezelaansluiting. 150Mbps Up en Down voor nog geen € 60,- per maand!
Neem Contact op door te bellen naar 0513-513555 of mail naar glasvezel@effective-it.nl

Straten in Joure
Vegelinsweg, Yndustrywei, Sewei, Fabrykswei, Ambachtswei, Wildehornstersingel, Madame Curieweg, Produksjewei, Albert Einsteinweg, Edisonweg, Nipkowweg, Handelswei, Mercatorweg, Firmawei, Marconiweg, Technykwei, Voltahof, Slachtedyk, Leeuwarderweg, Haskerveldweg, Polderboskdyk, Transportwei, Jentjemeer, Tjeukemeer, De Wielen, Janesloot, Slotermeer, De Brekken, Sneekermeer, Molensloot, De Poel, Brandemeer, Jonkersloot, Bokkewiel, De Koevorde, Scharrewiel, Anewiel, Pasteurweg, Celsiusweg, Morseweg, Fahrenheitweg, Rontgenweg, Morseweg