27th North Side Custom Run


 

21-05-2017 JOURE – Aankomend weekend is het weer zover! Dan organiseert de North Side Custom Club voor de 27e keer hun U.S. carmeeting. Ooit begonnen in Harlingen op camping Zeehoeve. Na een aantal andere locaties, waaronder de strandcamping in Terhorne, nu voor de vierde maal op de ruime locatie van manege de Hjouwer van de fam Boersma.

Omdat dit weekend samen valt met Hemelvaart, begint dit evenement al op donderdag om 12:00. Dit willen we graag delen met de bewoners van Joure en omstreken. Mocht u graag een kijkje willen komen nemen, dan is dit gratis. De auto’s zijn het gehele weekend te bewonderen. Wanneer er genoeg animo is, word er donderdagavond auto-darten georganiseerd. Hierbij moet men een schietlood, bevestigd aan de auto, zo dicht mogelijk bij de roos van een op de grond liggende dartbord, zien te krijgen. U bent van harte welkom om dit, veelal komische, spektakel te aanschouwen!

Later op de avond zal er muziek zijn, verzorgd door DJ Anne. Vrijdagavond maken we er een feest van op ons pleintje met Gang is Alles met Daniël Metz. Deze rasartiest is bekend van zijn optredens tijdens Jouster Merke in café ’t Syl. Aanvang 21:00 uur.
Zaterdagavond speelt de band Drivin’Back. Deze uitmuntende artiesten spelen muziek uit de swinging sixties en steaming seventies. Aanvang 21:00 uur.
Entree voor vrijdag en zaterdag avond bedraagt 5 euro.

Graag tot ziens op Manege de Hjouwer!