27e North Side Custom Run


26-05-2017 JOURE – Nog het gehele weekend zijn de deuren geopend bij manage de Hjouwer. Daar staan namelijk de auto's van nationale en internationale eigenaren die het 27e evenement van de North Side Custom Run bezoeken. Niet alleen voor de autoliefhebbers is er van alles te doen maar ook voor aan de jeugd is gedacht. Er staat een springkussen en zijn er een zwembad aanwezig om de warmte te kunnen weerstaan.

Vanavond kan men genieten van Daniel Metz, de accordeon virtuoos van Ameland die menig café op stelten weet te zetten. Munten zijn tijdens het evenement slechts €1,50 en mocht u zin hebben in een gouden rakker met schuimkraag dan komt deze vers van de tap. Pak uw kans om prachtige bolides te bekijken en de geweldige gemoedelijke sfeer te proeven.

De club zal tijdens het 2e weekend in juni tijdens vroem ook aanwezig zijn in de jachthaven van Joure. Op deze dag gaat de club altijd met de bewoners van Maykehiem te toeren. Er wordt een uur met de bewoners een spontane route afgelegd. Langweer is dan de enige plaats die zeker is van een bezoek. Echter daar hoort u daar binnenkort meer over…

Een sfeerimpressie vindt u via de volgende link.