26 januari weer treinbeurs in Joure

15-01-2019 JOURE – In Joure is vijfmaal per jaar een treinbeurs! De prettige sfeer en de altijd goedgemutste eigenaar maken dat velen elke keer weer naar deze beurs uitkijken. Op meer dan 100 meter aan tafels verdeeld over twee grote zalen tonen vele deelnemers uit alle windstreken een veelzijdig aanbod aanbod aan gebruikte en nieuwe modeltreinen van de meeste merken.

Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei treinen en anderespoorse zaken, en even lekker bijpraten over deze oude hobby die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken.

Deelnemers aan deze beurs zijn echte rashobbyisten en die kunnen u de fijne kneepjes van de modelspoorhobby bijbrengen. Laat u voorlichten over de vele mogelijkheden die de modelspoor-hobby biedt. Men is u graag van dienst.

De bezoeker kan hier ook zijn treinen te koop aanbieden. Wat de een niet meer gebruikt kan voor de ander wellicht nog goed van nut zijn. De Modelspoorruilbeurs vormt een belangrijk trefpunt voor iedereen die zich (op welke wijze dan ook) interesseert voor modeltreinen en alles wat daarmee te maken heeft.

Voor elke bezoeker ligt gratis de Eurospoor-Express modelspoorkrant klaar met info over Eurospoor en modelspoor. Uiteraard kunt u op de beurs een kopje koffie verkrijgen of een broodje eten.

Toegang: 3 euro. Kinderen 3 tot en met 11 jaar €1,30. Openingstijden: 10.00 – 15.00 uur. Adres: Party- en zalencentrum ’t Haske, Vegelinsweg 20, Joure.