20ste Shanty Festival De Warringers

11-02-2020 JOURE – Op zaterdag 7 maart aanstaande organiseert  Shantykoor de Warringers het jaarlijkse shanty festival in ’t Haske in Joure.

Het thema voor deze avond is “Bijna perfect, maar wel uniek”, waarmee we willen aangeven dat bij wat we doen wel naar die perfectie wordt gestreefd, maar bereiken toch moeilijk blijkt te zijn. Maar dat we daarnaast best wel uniek zijn is en dat ook blijven.

Dit keer wordt het koor op deze festival reis bijgestaan door Eddy Dykstra and the Chiclets. Eddy heeft zijn roots liggen zowel Joure als in Canada, Bij velen onder u staat hij nu bekend als Eddy and the Phantoms. Ook die tijd is niet meer. Nu is hij in zijn derde muzikale jeugd en zingt met liefde over die tijd van emigratie en vertolkt hij de muziekhelden van toen, the Beatles, Billy Joel en Elvis. Op de achtergrond wordt hij vocaal bijgestaan door the Chiclets.

Na “Thúskomme Mei Eddy Dykstra” is dit opnieuw een mogelijkheid om van hem in Joure te genieten. Kom 7 maart naar ’t Haske en we maken er samen een mooi feest van. U bent bij deze van harte uitgenodigd voor een gevarieerde avond vol plezier en vertier, met gezellig samen zingen en genieten.

Toegangsprijs: € 10,00 per persoon