2 helpenden, 16 uur, kleinschalig wonen Ús Hof gezocht

24-01-2020 JOURE – Per 1 maart 2020 is Hof en Hiem op zoek naar enthousiaste helpenden

Het aantal arbeidsuren bedraagt 16 uur per week (meer uren zijn bespreekbaar), met als eerste standplaats kleinschalig wonen Us Hof te Joure. De arbeidsuren zullen voornamelijk in de vorm van nachtdiensten en incidenteel in de vorm van avonddiensten ingezet worden. In de nachtdienst ben je samen met 2 verzorgenden/verpleegkundigen werkzaam.

Functie informatie
Je ondersteunt de cliënten en betrekt hen zoveel mogelijk bij de invulling van de dag. Verder bestaan je werkzaamheden uit:

* Het volgens protocol en richtlijnen bieden van dagelijkse verzorging, waaronder ADL en huishoudelijke dagelijkse levensbehoeften aan in de woning verblijvende cliënten;
* Het voeren van een huishouding en de daarbij behorende taken;
* Het uitvoeren en begeleiden van individuele activiteiten gericht op het optimaliseren van de zelfstandigheid en de sociale en lichamelijke welbevinden van de cliënten;
* signaleren van veranderingen en handelend optreden volgens zorgleefplan;
* zorgen voor een zo aangenaam mogelijk woon-, leef- en zorgklimaat;
* begeleiden, ondersteunen en verzorgen van cliënten;
* Deelnemen aan teamoverleg, werkoverleg en cliëntbespreking.
* Bij deze helpende vacature hoort ook een aantal uren schoonmaak per week.

Profiel
Je hebt een positieve en stimulerende beroepshouding en een flexibele en initiatiefrijke instelling naar cliënten en collega’s. enthousiasme en passie voor zorg. Verder vragen wij:

* een MBO opleiding – Helpende (niveau 2);
* kennis van en ervaring met dementie, ouderenzorg en belevingsgericht werken;
* bekendheid en affiniteit met de visie van Zorggroep Hof en Hiem;
* indien nodig ben je bereid tot het draaien van bijkomende diensten;
* zelfstandig en besluitvaardig zijn;
* beschikking hebben over goede sociale en uitdrukkingsvaardigheden, geduld en doorzettingsvermogen;
* een gastvrije en uitnodigende houding hebben.

Arbeidsvoorwaarden
Een goed werkklimaat, salariëring en rechtspositie volgens de cao-VVT. Daarnaast biedt Hof en Hiem de mogelijkheid gebruik te maken van een werkkostenregeling met verschillende keuze mogelijkheden en bieden wij de mogelijkheid voor deelname aan diverse collectieve verzekeringen. Hof en Hiem kent een eigen reiskostenregeling.

Vacaturenummer
KSW201915

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ria Witteveen (teamleider Zorg en Bedrijfsvoering) en Ieke Veltman (persoonlijk begeleider) tussen 8.30 uur en 9.30 uur via telefoonnummer 0513-41 25 69.

Wil je solliciteren?
Je kunt op deze vacature reageren middels het schrijven van een sollicitatiebrief voorzien van cv en motivatie, onder vermelding van vacaturenummer KSW201915. Deze kan gericht worden aan de afdeling Personeelszaken t.a.v. Esther Boersma-Bosma en gemaild naar vacature@hofenhiem.nl worden. Je kunt reageren tot 3 februari 2020.