18 maart open dag bij Zorggroep Hof en Hiem


16-03-2017 JOURE – Zorggroep Hof en Hiem opent dit jaar wederom haar deuren voor belangstellenden en wel op zaterdag 18 maart aanstaande. Een ieder die nieuwsgierig is naar alle facetten van zorg en welzijn kan die dag van 10.00 – 16.00 uur binnen wandelen bij woon-zorgcentrum Vegelin State in Joure. De open dag wordt georganiseerd in het kader van de nationale Week van Zorg en Welzijn welke van 13 tot en met 18 maart plaatsvindt. 

Zorgmarkt
Voorheen werd er bij alle woon-zorgcentra van Hof en Hiem een open dag georganiseerd. Dit jaar is er gekozen voor een zorggroep brede open dag in woon-zorgcentrum Vegelin State. Op deze manier is vooral het aanbod op de jaarlijks terugkerende zorgmarkt een stuk groter. Men kan er terecht voor bijvoorbeeld een fit test, proeverij en informatie over thuiszorg, huurappartementen en werken en leren bij Hof en Hiem.

Rondleiding
Voor een ieder die benieuwd is naar het prachtige Vegelin State worden er rondleidingen gegeven. Het vroegere schoolgebouw met daarachter een enorme nieuwbouw met moderne appartementen zijn echt de moeite waard om eens te bekijken. De zorgmarkt vindt vanwege de ruime opzet dan ook plaats in het prachtige atrium dat zich vlak achter het hoofdgebouw bevindt. 

Welkom
Hof en Hiem wil graag iedereen de gelegenheid geven om een kijkje te nemen in de wereld van zorg en welzijn. Het is een uitgelezen kans om bijvoorbeeld als cliënt, mantelzorger, vrijwilliger, buurtbewoner, werkzoekende of student meer te weten te komen over zowel de ouderenzorg alsook diensten van andere partijen in de zorgwereld.

De zorggroep
Zorggroep Hof en Hiem bestaat naast een centraal bureau uit vier woon-zorgcentra, een woon-zorgboerderij voor mensen met dementie en een woongemeenschap, allen gevestigd in gemeente De Fryske Marren.