Najaarscompetitie 2017; kampioensgalerij van TV Joure


15-12-2017 JOURE – De KNLTB kent vele competitievormen. In heel Nederland zijn duizenden tennissers recreatief aan het tennissen. Ook TV Joure doet mee aan deze verschillende competitievormen.

Citaat KNLTB:
Competitie spelen wordt door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen beschouwd. Samen met je team de baan op biedt veel gezelligheid, en je kunt jezelf ook nog eens ontwikkelen als speler door de wedstrijden die je speelt. Het is niet voor niets dat tennissers die competitie spelen langer lid blijven van de tennisvereniging.

Daar mag je natuurlijk verschillend over denken maar feit is wel dat je veel plezier kunt beleven als je meedoet aan één van deze competenties.

Dit jaar hebben, zoals gebruikelijk, de junioren en de senioren meegedaan aan de najaarscompetitie. En zoals ieder jaar mogen we opnieuw een aantal kampioenen noteren. De teams zijn inmiddels in het zonnetje gezet.
Dat de jeugd de toekomst heeft blijkt dit jaar. Heerlijk om te zien hoe zij, als team onderling met elkaar om gaan. Wie weet worden er vriendschappen voor het leven opgebouwd en kijken ze over een aantal jaren weer terug op deze mooie prestatie.