Verpleegkundige voor 24 uur gezocht

0
22


15-05-2018 JOURE – Per direct is Hof en Hiem op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige met als eerste standplaats woonzorgcentrum Vegelin State te Joure. Het aantal arbeidsuren is 24 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar, waarna een overeenkomst voor onbepaalde tijd tot een van de mogelijkheden behoort.Functie informatie
In deze functie bestaan je werkzaamheden in hoofdzaak uit het assisteren van cliënten bij lichamelijke en sociale verzorging. Je participeert zo nodig in overlegvormen en je werkt in onregelmatige diensten. Je functioneert als verpleegkundige intramuraal ter advisering/ ondersteuning van verzorgenden. Het is wenselijk dat ook nachtdiensten worden gedraaid, echter niet noodzakelijk als men dit niet wil. Bij het draaien van nachtdiensten is een contract van meer uren mogelijk.

De verpleegkundige werkt nauw samen met de HBO-VGG. Binnen Vegelin State wordt gewerkt in twee afdelingen met elk een dag coördinator en binnen de afdeling waar de verpleegkundige werkzaam is, is dat de verpleegkundige. De verpleegkundige heeft overdag de verpleegkundige bereikbaarheid en houdt daarom ook het overzicht over de beide afdelingen.

Functie-eisen
Profiel
Kennis op minimaal deskundigheidsniveau 4 volgens de landelijke kwaliteitsnormen,( MBO-V, HBO-V (is een pre) of A-/ B- of Z-opleiding), is vereist. Je bent BIG-geregistreerd. Je hebt ervaring in de intra- en extramurale ouderenzorg. Je hebt een positieve en stimulerende beroepshouding en een flexibele en initiatiefrijke instelling naar bewoners en collega’s.

Nadere informatie
Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Miranda Hobo, via de receptie van woonzorgcentrum Vegelin State te Joure. Telefoonnummer 0513- 41 25 69.

Overige informatie
Arbeidsvoorwaarden
Een goed werkklimaat, salariëring en rechtspositie volgens de cao-VVT. Daarnaast biedt Hof en Hiem de mogelijkheid gebruik te maken van een werkkostenregeling met verschillende keuze mogelijkheden en bieden wij de mogelijkheid voor deelname aan diverse collectieve verzekeringen. Hof en Hiem kent een eigen reiskostenregeling.

Tot slot
Sinds 1 januari 2016 is het voor zorgorganisaties die actief zijn in het domein van de Wet langdurige zorg wettelijk verplicht in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG) voor alle medewerkers die beroepsmatig zorg verlenen aan hun cliënten. Met een VOG wordt het voor de zorgaanbieder inzichtelijk of en toekomstige medewerker een justitieel verleden heeft dat in de weg staat aan zijn toekomstige functie. Cliënten in de ouderenzorg moeten kunnen vertrouwen op de professionaliteit en de integriteit van het (zorg)personeel waarmee zij in aanraking komen.

De kosten voor het verplicht aanvragen van een VOG worden vergoed door Zorggroep Hof en Hiem.

Op deze vacature is de procedure ‘werving en selectie’ van toepassing.

Sollicitatie richten aan
Vacaturenummer
VS201808

Wil je solliciteren?
Je kunt op deze vacature reageren middels het schrijven van een sollicitatiebrief voorzien van cv en motivatie, onder vermelding van vacaturenummer VS201808. Deze kan gemaild worden naar de afdeling Personeelszaken (vacature@hofenhiem.nl), t.a.v. Siepy Wielenga-Mulder. Je kunt reageren tot 28 mei 2018.

Voor sollicitanten bestaat de mogelijkheid te worden uitgenodigd voor de sluitingsdatum van de vacature. Hierover kun je contact op nemen met Miranda Hobo (Locatiemanager). Zij is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06-52658320