Sociaal Café op bezoek bij Cecile Graven

0
41


16-05-2018 JOURE – Bij het Sociaal Café staat er regelmatig een activiteit op het programma, voor ieder wat wils. Woensdag 25 april zijn we met het Sociaal Café op bezoek geweest bij Cecile Graven. Ze heeft haar creativiteit met ons gedeeld, we kregen een rondleiding in haar eigen atelier. Van schilderijen tot kunstwerken zoals kijkdozen, zelf gebonden boeken, etc. Aan het eind van de rondleiding heeft iedereen een schilderij naar keuze meegekregen.

Het Sociaal Café kenmerkt zich door een hoge betrokkenheid van bezoekers, voor en door principe, een verscheidenheid aan activiteiten en de gezellige en ongedwongen sfeer. Komt u ook sfeer proeven? Verkoelend, romig en gezond. Woensdag 23 mei gaan we smoothies maken. De zon breekt door en wat is er nu lekkerder dan genieten van een heerlijk drankje Boordevol fruit en groente.

De week daarna woensdag 30 mei gaan we terug in de tijd met oud Hollandse spellen. Geen PlayStation, Xbox, Wii of andere games. Ouderwets gezellig punten scoren. Herinneringen aan de mooie oude tijd, spelletjes waar je vroeger zo goed in was of spelletjes die je misschien nog nooit hebt gespeeld.

Meedoen aan activiteiten mag, maar hoeft niet. In het Sociaal Café kunt u iedere woensdag tussen 9.30u- 11.30u terecht, voor een bakje koffie, een praatje, een potje biljart, sjoelen of misschien heeft u een leuk idee. Niks moet (bijna) alles mag. Voor een bakje koffie wordt een bijdrage gevraagd van €0,50.