Jouster bedrijf waarschuwt ondernemers ISDN stopt!

0
17


22-05-2018 JOURE – Maak jij als ondernemer nog gebruik van ISDN? Je bent niet de enige. Zo’n 20% van de Nederlandse bedrijven belt nog via deze traditionele telefoniedienst. KPN heeft bekend gemaakt dat ISDN en PSTN per 1 september 2019 stoppen. ISDN is een vorm van digitale telefonie, waarbij je met meerdere telefoons kunt bellen op een lijn. Tegenwoordig beschikken de alternatieven over veel meer mogelijkheden dan de traditionele dienst. Een andere reden van de uitfacering is dat het oude netwerk in vergelijking met de alternatieven relatief duur is in onderhoud.

Fieber: de IT-specialist voor ondernemers in Joure
De Jouster provider Fieber is van start gegaan om ondernemers te bereiken en een goed alternatief te bieden. Eén van deze alternatieven is Hosted VoIP. Dit is dè telefonieoplossing die momenteel op de markt wordt aangeboden. Fieber biedt IT-oplossingen aan bedrijven. Zij specialiseren zich in het bedienen van de kleinzakelijke gebruiker (winkeliers, kantoren) met zakelijk internet, telefonie, PIN, alarm etc. en een breed aanbod aan cloud/hosting diensten zoals e-mail, werkplek online en back-up online. Op het gebied van telefonie leveren zij diverse varianten. Van enkelvoudige lijnen tot uitgebreide centrales. Zij leveren zowel Hosted VoIP als SIP trunks als alternatieven voor ISDN. Of je nu de bakker op de hoek bent of een grote onderneming hebt.

Het alternatief: Hosted VoIP
Hoe gaat dat in zijn werk en wat is het verschil? Met Hosted VoIP bel je niet via een telefoonlijn maar via het internet. Deze vorm van telefonie is een stuk voordeliger. Dit komt niet alleen door de lagere gesprekskosten, maar ook omdat er geen dure onderhoudskosten meer zijn. Met Hosted VoIP heb je namelijk geen fysieke telefooncentrale meer in je kantoor, maar staat je telefooncentrale in de cloud in een goed beveiligd datacenter in Nederland. In tegenstelling tot ISDN kun je bij de lokale provider gebruik maken van allerlei soorten gratis functies. Tot slot is Hosted VoIP minstens zo stabiel en betrouwbaar als ISDN.

Omdat ISDN stopt is het niet de vraag of je overstapt, maar wanneer je overstapt. Fieber heeft in mei een speciale actie voor snelle beslissers. Je kunt namelijk in mei 1 maand gratis Hosted VoIP uitproberen. Wil je meer informatie of een passend advies? Bel 088 – 25 50 130 of kijk op de website: www.fieber.nl.