Inwonerspanel gemeente De Fryske Marren

0
137


22-06-2018 JOURE – De gemeente vindt de mening en ideeën van inwoners belangrijk. Ze betrekken u dan ook graag bij het beleid en het bestuur van de gemeente. Een inwonerspanel is één van de mogelijkheden om dit te doen. Sinds december 2015 heeft de gemeente daarom een inwonerspanel. Hiermee kunnen ze in een vroeg stadium meningen peilen en kennis verzamelen over actuele onderwerpen. Zo kunnen we problemen gerichter aanpakken, beleid beter vormgeven en u daarmee van dienst zijn.

Doet u mee?
Het inwonerspanel van onze gemeente heeft nu 1470 leden. Ook u kunt meedoen! Aanmelden kan het hele jaar door en er kunnen altijd inwoners bij. Het panel is voor alle inwoners van De Fryske Marren van 16 jaar en ouder. Als u meedoet ontvangt u een paar keer per jaar een korte vragenlijst over actuele onderwerpen. Bijvoorbeeld: het contact tussen inwoner en gemeente, de kwaliteit van onze dienstverlening, planning in uw omgeving, welzijn, afvalinzameling, etc.

Aanmelden
Wilt u meedoen? Graag! Dit kan als u inwoner bent van onze gemeente, 16 jaar of ouder bent en beschikt over e-mail. U kunt zich aanmelden voor het inwonerspanel van De Fryske Marren door een mail te sturen naar inwonerspaneldefryskemarren@duomarketresearch.nl. U ontvangt dan een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen in het systeem van DUO Market Research.

Meer info of vragen?
Hieronder hebben we een aantal vragen en antwoorden verzameld. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.