17-06-2017 LANGWEER – Bij de binnenkomst was het naamsbord van Langweer vervangen door een bord Amsterdam. Zo was het duidelijk dat vandaag in het teken stond van Nederlands bekendste stad. Rijen mensen stonden klaar om deze speciale dag te bezoeken. Op de (vrij)markt en in de kraampjes boden de verkopers een veelvloed aan diverse nieuwe en 2e hands producten.

Natuurlijk waren de smartlappen overal te horen. De typisch Amsterdamse sfeer moesten we echter wel zoeken. Wellicht had de organisatie een aantal kenmerkende paaltjes kunnen neerzetten of voor bierwagen kunnen zorgen. In de drukte konden we maar 1 horeca gelegenheid waar het personeel die typisch herkenbare Amsterdamse kleding droeg. Wellicht had de horeca ook een biertent neer kunnen zetten in vorm van een pakhuis. Wellicht iets voor volgend jaar. Maar oké… het was wel gezellig.

Voor een impressie kunt u terecht op deze link