17-06-2017 JOURE – Is de zomer wat stilletjes doordat familie en vrienden op vakantie zijn? Of liggen tijdens de zomermaanden de vaste activiteiten stil? Kom dan eens naar KoffieMiks voor lekkere koffie, leuke gesprekjes en zomerse activiteiten! Elke 2de en 4de donderdag in juni, juli en augustus staat de deur vanaf 10 uur open. KoffieMiks is bedoeld voor vrouwen én mannen uit Joure en omgeving. Voor de koffie wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Uitje naar it Damshûs
Op donderdag 22 juni is er na de koffie een broodmaaltijd en uitje gepland. Om 13 uur kunnen 20 personen mee naar it Damshûs in Nij Beets. In dit openlucht museum ervaart u hoe de veenarbeiders leefden en werkten in de periode van 1863 tot 1920. Ook varen we een uurtje met een overdekte praam over het Polderhoofdkanaal. Rond 17 uur zijn we terug bij Miks welzijn. De kosten van dit uitje zijn 5 euro. Opgave vooraf is noodzakelijk, voor zowel de broodmaaltijd als het uitje.Dit kan telefonisch tot uiterlijk 16 juni, bij Miks welzijn, 0513-414593 of per mail telefoon@miks-welzijn.nl.

In juli en augustus zomerse activiteiten
In juli en augustus vinden tijdens KoffieMiks verschillende activiteiten plaats. Zo kan men in de week van de ballonfeesten van Magic Dennis leren hoe je een ballonbloem maakt en staat er bewegen op muziek en een zomerse foto-quiz op het programma. Donderdag 24 augustus sluiten we de zomer af met een verrassende lunch. 

Trek de stoute schoenen aan en kom ook gezellig zomeren bij KoffieMiks aan de Brugstraat 1 te Joure. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink, telefoonnummer 0513-414593 of rdekonink@miks-welzijn.nl