13-07-2018 JOURE – Heb je soms het gevoel dat je verhaal niet goed overkomt? Of dat jij en je gesprekspartner langs elkaar heen praten? Doe er iets aan met de cursus Effectief communiceren. Zo breng je je eigen verhaal beter over én leer je anderen beter begrijpen. Je hebt tot het einde van de maand de tijd om de cursus te volgen. Op de eerste dag van de volgende maand wordt deze cursus automatisch vervangen door een nieuwe korte cursus van de maand.

Studieduur: 1 uur
Niveau: Voor iedereen
Toets: Nee

* Je krijgt deze korte cursus van de maand cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die je per jaar mag uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek.
Volg de cursus via onderstaande link:
http://cursussen.bibliotheek.nl/?course=999

De cursus van de maand augustus is: Kickstart je carrière