20 Chauffeurs gezocht voor pilot!

0
197


15-06-2018 JOURE – Wie wil er nu niet 4 weken lang rondrijden geheel gratis rijden in een auto? Het enige wat je werkelijk betaald zijn de benzine kosten! Zit er een addertje onder het gras? Nee, ook dat niet! Mijndeelauto.frl wil graag een onderzoek doen. Mijndeelauto.frl en Jouregio  hebben besloten om samen te werken in dit onderzoek.

Waarom mijndeelauto.frl
Mijndeelauto.frl richt zich op mensen die niet in het bezit van een auto maar wel een rijbewijs hebben. Niet iedereen heeft altijd een auto nodig, maar soms kan het handig zijn dat je toch de beschikking hebt over een auto. Stel je moet op sollicitatiegesprek maar je partner heeft op dat moment ook de auto nodig voor het werk. Hoe handig is het dan dat je via een simpele app een auto kunt reserveren op de tijd dat jij een sollicitatie gesprek hebt?

Je bent met je vrienden op stap en elders in het land is er een concert waar je graag naar toe wilt. Je meldt je aan als lid van mijndeelauto.frl en kunt daarna de auto naar keuze reserveren op het door jou gekozen tijdstip en datum. Maar wat ook kan is als je met vrienden spontaan besluit om naar Heerenveen of Sneek te gaan. Je kijkt op de app of er een auto beschikbaar is. Je reserveert de auto en haalt de auto op!

Waarom een onderzoek?
Om te testen hoe het systeem werkt, inzicht te krijgen in het gebruikersgemak en waar mogelijk te verbeteren is er onderzoek nodig. Ook is het belangrijk om te weten hoe vaak er gebruik wordt gemaakt van de dienst. Ook daar zal worden gekeken de eventuele) verbeterpunten. Na aanmelding kun je 4 weken geheel gratis gebruik maken van de dienst. Ook na de 4 weken zijn er geen lidmaatschapskosten!

Opgave
Na het aanmelden krijg de instructies en de link van de app naar je terug gemaild! Wij wensen je in ieder geval alvast heel veel plezier met je 4 weken gratis rijplezier! Wil jij gratis meedoen aan dit onderzoek? Meldt je dan nu aan via onderstaand inschrijfformulier:

* Met het aanvinken van de keuze gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens van Mijndeelauto.frl. De Privacy wordt gegarandeerd volgens de nieuwe AVG regeling die is ingegaan sinds 25 mei 2018. Meer hierover vindt u terug via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg