Goedkopekantoorinrichting viert jubileum met goede doelen

0
241


05-06-2018 – Dit jaar bestaat Goedkopekantoorinrichting 5 jaar en de tijd is voorbij gevlogen. Dan krijg je de vraag of er aandacht aan besteed moet worden in bijvoorbeeld de vorm van een feestje. Heel veel ideeën zijn de revue gepasseerd zoals bijvoorbeeld een open dag met hapjes en drankjes tot een leuk geschenk voor de bestaande klanten of een verloting van een luxe geschenk. Maar alles overwegende kon Aaldrik Pultrum en zijn vrouw Jeanna niet iets bedenken waar ze zelf achter stonden en wat we vonden passen bij Goedkopekantoorinrichting. Vandaar dat er werd besloten om het eens een keer heel anders te doen.

In plaats van geld uit te geven aan relatie geschenken of feestjes met een overdaad aan eten en drinken hebben wij besloten om het geld wat ze anders hiervoor kwijt waren geweest te schenken aan twee lokale goede doelen. De keus viel op de Voedselbank Bolsward en Speelgoedbank Friesland. In de ogen van Aaldrik en Jeanne is het geld op die wijze beter besteed dan aan welke andere vorm van jubileum viering dan ook. Beide doelen hebben in het verleden vaker steun van het bedrijf genoten. “Ik vond dit dan ook beter bij ons passen dan elke andere optie” aldus eigenaar Aaldrik Pultrum. “Het geld wordt op deze wijze nuttig besteed en hopen dat ons initiatief een voorbeeld is voor andere bedrijven”.

Natuurlijk kon dit niet gekund zonder onze klanten. Wij willen ze dan ook heel erg bedanken. Zonder hen hadden we niet 5 jaar jubileum kunnen vieren en waren we niet in de gelegenheid om dit te doen. Daarnaast willen Aaldrik en Jeanna het hele team van Goedkopekantoorinrichting.nl bedanken voor hun inzet!

Naast goedkope kantoorinrichting heeft het bedrijf er een zuster bij gekregen. Fijnewerkplek.nl is opgericht voor de verkoop van mooi en kwalitatief nieuw meubilair. Over 5 jaar bestaat dat bedrijf 5 jaar en goedkope kantoorinrichting 10 jaar. De eigenaren beloofden dan weer iets leuks te verzinnen.